Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین وضعیت سدهای دز و کرخه در خوزستان تشریح شد.

به گزارش ایسنا، یزدانی - مدیرعامل سد کرخه با بیان اینکه سیلاب مهیبی با پیک ۸هزار و ۴۰۰ متر مکعب و آورد بیش از یک میلیارد مترمکعب به وقوع پیوسته است، گفت: این سیلاب در حال مهار شدن است و امیدواریم به زودی به وضعیت پایدار برسیم. در بخش‌های پایین دست کرخه به دلیل خروجی این سد، دچار به هم‌ریختگی شدیم که امیدواریم با همکاری مردم، این وضعیت بهبود یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رهاسازی آب از محل خروجی کرخه مردم را در شرایط سختی قرار داده است، اظهار کرد: برای کنترل سیلاب لازم بود تا بخشی از این آب را تخلیه کنیم و امیدواریم مردم با همکاری بیشتر به مدیریت این بحران کمک کنند.

رئوفی‌ نسب - مدیرعامل سد دز با بیان اینکه با کاهش ورودی، خروجی و ارتفاع آب، آرامش اندک اندک به سد دز بازمی‌گردد، گفت: تا روز گذشته ۲۰۰ میلیون مترمکعب از حجم آب سد دز خارج شد و آورد آن نیز به یکهزار و ۸۵۰ میلیون متر مکعب رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان خروجی آب از این سد از ۲هزار و ۵۰۰ میلیون مترمکعب در ثانیه به ۲۲۰۰ میلیون مترمکعب در ثانیه رسیده است تصریح کرد: در حال حاضر میزان خروجی آب این سد تحت کنترل است و دلیل خروج آب از این سد، باز کردن فضای کافی برای بارش‌های آتی و ورودی آب در انتهای فروردین ماه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوزستان سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۱۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ

احمد فریسات مسئول مرکز پایش تالاب بامدژ گفت: بدلیل فرسایش متناوبی که در بعضی از دیواره های موجود در اطراف تالاب در اثر حجم آب ورودی در بارش های زمستانه و همچنین سیلاب ها ایجاد می شود ، با مشارکت تعدادی از ساکنین چند روستای حاشیه تالاب بامدژ و با تلاش مضاعف یکی از بزرگترین نقاط خروج و هدر رفت آب تالاب مسدود گردید.

او می‌گوید: یکی از مزایای ترمیم این خروجی ها علاوه بر نگهداشت آب تالاب ، آن هم با توجه به معضلاتی که در تامین حقابه تالابها وجود دارد ، جلوگیری نسبی از ایجاد تنش آبی در اکوسیستم تالاب در فصل تابستان می باشد ، همچنین بدلیل اینکه با حفظ آب در بستر تالاب ولو در کمترین سطح ممکن ، از آتش سوزی های محتمل در تابستان که در مواردی بصورت عمدی یا خطای انسانی و در مواردی هم بواسطه افزایش دما و خشک شدن نیزارها حادث می شود هم جلوگیری بعمل خواهد آمد.

 با توجه به در دست ساخت بودن پروژه بند تاخیری برای این تالاب ، در صورت تکمیل این سازه دیگر نیازی به بستن سالیانه این خروجی ها نمی باشد چرا که کُل این محلهای خروج آب در امتداد تالاب که در اثر فرسایش بصورت متناوب ایجاد می شوند با تکمیل فاز سوم پروژه یعنی ایجاد خاکریز (دایک) خاکی به طول تقریبی ۱۲ کیلومتر و ارتفاع حدودا ۲ متری بصورت اصولی و کامل مسدود خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کونسیسائو همسایه طارمی می‌شود
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • محور علی آباد-گرگان با ثبت ۷۶ هزار تردد جز پر ترددترین محورگلستان
  • سرقت مسلحانه موتورسیکلت در شوش / سارقان خشن در کرخه غافلگیر شدند
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • شوش و کرخه خوزستان بدون اکیپ مجهز غریق نجات هستند
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ
  • فیلم/ ترافیک سنگین شبانگاهی در جاده‌های خروجی گیلان
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه